Afvallen met Activita L-Carnitine Tartraat
 

Afvallen met Activita L-Carnitine Tartraat

 0 reviews | Schrijf een review

Afvallen met Activita L-Carnitine Tartraat

Blijven die overtollige vetrandjes je steeds maar weer in de weg zitten?  L-Carnitine is een aminozuur die zorgt voor een verbeterde vetstofwisseling en voor meer energie. Activita L-Carnitine is ideaal voor mensen die hun vetpercentage willen verlagen, er strak uit willen zien en hun prestaties willen verbeteren. Inhoud: 100 capsules
 
Voordelen Activita L-Carnitine Tartraat:
•  Zorgt voor een verhoogde vetverbranding en meer vetverlies.
•  Geeft je een fitter gevoel en meer energie.
•  Zorgt voor sneller herstel na de training.
•  Minder spierafbraak , verbrand vet, geen spieren.


 
Artikelnummer: GB370

Adviesprijs:€34,50
Onze prijs:€27,95 inclusief BTW
Aantal
Levertijd: Direct

Afvallen met L-carnitine wordt steeds populairder. Maar wat is L-carnitine eigenlijk? L-carnitine is een aminozuur die een belangrijke rol speelt in de vetstofwisseling en als anti-oxidant. Het  is een natuurlijk product, we krijgen er dagelijks ongeveer 5 tot 100 mg van binnen via de dagelijkse voeding. Carnitine transporteert de vetzuren naar de mitochondrieën waar ze als energie gebruikt worden. Suppletie van carnitine kan het vetzuurgehalte verlagen en heeft een gunstige invloed op de ldl/hdl cholesterol verhouding,  zorgt ervoor dat je sneller en meer lichaamsvet verbrand. Het opgeslagen lichaamsvet wordt door L-carnitine namelijk getransporteerd naar het gedeelte van de cel (mitochondrieën) waar de vetverbranding plaatsvindt. Hierdoor zal je vetverbranding toenemen, waardoor je meer energie hebt, beter presteert bij het sporten en een positieve verandering van je figuur kunt verwachten.
L-Carnitine is nuttig voor  Sporters, omdat de energieproductie wordt verhoogd en de lichamelijke vermoeidheid verminderd. Maar ook voor mensen met overgewicht, omdat de vetzuren worden ingezet als energie, wat resulteert in een verhoogde vetverbranding en meer vetverlies. Ook Vegetariërs hebben hier baat bij, omdat zij geen (rood) vlees eten en hierdoor snel een gebrek aan carnitine op kan treden. Suppletie kan dan uitkomst bieden.

 
Samenstelling per capsule:
L-Carnitine Tartraat 735 mg
 
Gebruik
Neem 2 tot 3 maal daags 1 capsule bij een maaltijd. Ga je sporten? Neem dan 2 capsules een uur voor de training. 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review