Acti-vita Smoothie afslankshake
 

Acti-vita Smoothie afslankshake

 1 review | Schrijf een review

Acti-vita Smoothie afslankshake
De Acti-vita Smoothie bevat een unieke combinatie aan eiwitten, voedingsvezels en vitaminen die uitermate gezond zijn. Hierdoor is de Smoothie uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het afslanken. In combinatie met melk is de Smoothie zelfs een wetenschappelijk goedgekeurde maaltijdvervanger! Inhoud: 480 gram

Voordelen Acti-vita Smoothie afslankshake:

  • Past in elk dieet
  • Helpt afvallen en op gewicht blijven
  • Geeft extra kracht en energie
  • Verhoogt de vetverbranding
  • Helpt opgeslagen vetten te verbranden


 
Artikelnummer: GB355

Adviesprijs:€34,95
Onze prijs:€29,95 inclusief BTW
smaken
Aantal
Levertijd: Direct

De Acti-vita Smoothie afslankshake is een gezond alternatief voor kant-en-klare maaltijden dat u alle voedingsstoffen en eiwitten geeft die u nodig heeft om optimaal te functioneren. De Smoothie afslankshakes bevat o.a. L-Carnitine dat zorgt voor het transport van in het lichaam opgeslagen vetten, zodat deze vetten gebruikt kunnen worden als energiebron. De Smoothies bevatten ook CLA's, die zorgen voor een hogere vetverbranding en het opbouwen van spiermassa bij krachttraining. Daarnaast bevatten onze Smoothies eiwitten, vitamines en mineralen die onmisbaar zijn voor een goede gezondheid en het goed functioneren van je lichaam. Daarom zijn de Acti-vita Smoothie afslankshakes gezonde en lekkere maaltijdvervangers! Verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan en vanile.
 

Samenstelling Acti-vita Smoothie afslankshake:

  | Door M. Vermeulen
Superlekker als je het mixt met ijs en yoghurt in de blender! Ideaal voor die paar pondjes die ik nog moet kwijtraken ;-)


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review