stoppen met roken met Smoke Caps, set van 2 stuks
 

stoppen met roken met Smoke Caps, set van 2 stuks

 0 reviews | Schrijf een review

Snel en gemakkelijk stoppen met roken met Smoke Caps!
Smoke Caps is op 100% natuurlijke basis. Het hoofdbestanddeel bestaat uit havergras. Havergras heeft een uitermate remmend effect op de behoefte aan nicotine, waardoor uw trek in een sigaret direct afneemt. Stop vandaag nog met roken met Smoke Caps! Inhoud: 2 x 30 capsules

Voordelen Smoke Caps:
  • Nicotine behoefte wordt in de hersenen onderdrukt
  • Stoppen zonder slecht humeur of gewichtstoename
  • Product op natuurlijke basis
Voordeel aanbieding:  2 potjes Smoke Caps geen Ä 54,95 maar slechts Ä 39,95!
Artikelnummer: VS1801

Adviesprijs:€62,95
Onze prijs:€44,95 inclusief BTW
Aantal
Levertijd: Direct

Smoke Caps helpen u om op een relaxte manier te stoppen met roken. Dit kan doordat SmokeCaps de enzymen in uw hersenen beÔnvloeden. Spanningen worden verlicht zodat u beter bestand bent tegen de verleiding van nicotine en stress. Daardoor heeft u tijdens het stoppen geen last van bijwerkingen zoals irritatie of een slecht humeur en is de behoefte om te roken uitgeschakeld. Door de poedervormige substantie in de capsule komen de werkzame stoffen snel in de bloedbaan. De gehele substantie zal gemiddeld in 4 minuten volledig zijn opgenomen!

Belangrijkste ingrediŽnt van Smoke Caps is Havergras.  Havergras heeft een erg hoog vitaminen en mineralen gehalte. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat havergras zeer positieve invloed heeft op nicotineverslaving. Het gebruik van havergras als geneesmiddel dateert al uit de oudheid. Aziaten kennen deze gras soort voornamelijk om zijn hoge dosering aan vitaminen, waaronder vitamine A, B, C, E, K, Panthotheenzuur en mineralen waaronder ijzer, mangaan, zink, siliciumdioxide, calcium, magnesium, fosfor en kalium. Daarnaast zit havergras vol met antioxidanten en circa 30% aan proteÔnen. Het bevat ook essentiŽle aminozuren waaronder chlorofyl en enzymen.

Voordelen Smoke Caps:

  •          Verslavingsprikkel wordt in de hersenen onderdrukt
  •          Stoppen zonder gewichtstoename of slecht humeur
  •          Product op natuurlijke basis vol vitamines en mineralen.
  •          Geen last meer van kortademigheid en rokershoest.
  •          Uw huid knapt zichtbaar op
  •          Stoppen met roken bespaart jaarlijks een aanzienlijk bedrag

Samenstelling per capsule:
Geconcentreerd Oat Grass extract poeder (extract ratio 25:1) 500 mg, gelatine 93 mg.

Gebruiksaanwijzing Smoke Caps:
Afhankelijk of u een zware of lichte roker bent neemt u tussen de 4 en 8 capsules gespreid over de dag. Neem de capsules in met een ruime hoeveelheid water. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan, afhankelijk van u behoefte, drie weken lang de Smokecaps te gebruiken. U kunt de smokecaps ook voor tijdelijke situaties gebruiken, wanneer u langere tijd niet kunt roken zoals in het vliegtuig of tijdens lange vergaderingen. Zorg ervoor dat u minstens twee liter water drinkt per dag. Hierdoor kunnen de gifstoffen die ontstaan bij het reinigen van het lichaam gemakkelijk het lichaam verlaten. Voor optimaal resultaat is het verstandig om twee dagen voordat u definitief stopt met roken te beginnen met de SmokeCaps. Hierdoor zal de overgang van roken naar niet roken zeer geleidelijk en natuurlijk verlopen.

Doordat uw lichaam gewend is aan nicotine zal uw lichaam zich zich weer moeten herstellen. Tijdens deze herstelperiode kunt u last krijgen van tijdelijk hoesten en loskomend slijm. Wij raden u aan om voldoende water te drinken gedurende de hele dag. Om uw lichaam optimaal te ondersteunen in dit ontgiftingsproces zit SmokeCaps vol met vitaminen en mineralen, afkomstig uit het hoog geconcentreerde havergras.

Klanten reviews:    

J. Boerrighter         15-10-2013
Na 28 jaar meer dan een pakje per dag gerookt te hebben en veel stop pogingen later zag ik jullie site. To good to be true dacht ik. Toch heb ik jullie product besteld en moet zeggen: Top! Het is me na 28 jaar eindelijk gelukt. Hartelijk dank en zal het iedereen aanraden. Groeten, Jan

B. Dost                 12-01-2013
Ik kan iedereen de smokecaps aanraden! Na een pleisterkuur die niet werkte heb ik het met de smokecaps geprobeerd. Na een lastige eerste 2 dagen heb ik het als heel natuurlijk ervaren. Totaal geen stress. Bedankt!

G. de Laat             21-1-2012
Ik ben 54 jaar en na 33 jaar roken heeft mijn arts mij dringend geadviseerd om te stoppen. Mijn arts adviseerde mij om wel een hulpmiddel te gebruiken. Ik ben jullie erg dankbaar voor dit geweldige product. Ik ben nu 4 maanden gestopt en voel me nog steeds elke dag fitter worden!

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review