XLS Medical Vetbinder, 90 Sticks
 

XLS Medical Vetbinder, 90 Sticks

 0 reviews | Schrijf een review

Afvallen met XLS Medical Vetbinder sticks

XLS Medical Vetbinder sticks is een medisch hulpmiddel  om af te vallen, dat de vermindering van opname van vetten combineert met een heerlijke rode vruchtensmaak. Je wilt je inname van vet verminderen maar tegelijk met mate blijven genieten van wat je graag eet. XLS Medical Vetbinder heeft een uniek drievoudig effect:  helpt bij het bevredigen van de eetlust, drang naar zoetigheid en tussendoortjes en zorgt voor het binden van de opgenomen vetten. Verlies tot 3 keer meer gewicht met de XLS Medical Vetbinder.   Inhoud: 90 sticks.
 
Voordelen XLS Medical Vetbinder:
  • Helpt u afvallen en op gewicht blijven
  • Bindt tot 28 % van de opgenomen vetten.
  • Remt de eetlust en de drang naar zoetigheid.
  • Heeft een positief effect op de stoelgang
 
Artikelnummer: GB340

Adviesprijs:€69,99
Onze prijs:€34,95
Aantal
Levertijd: Direct

XLS Medical Vet Binder sticks is een gecertificeerd medisch
hulpmiddel voor gewichtsbeheersing dat gewichtsverlies, afvallen en onderdrukking van de eetlust stimuleert, zonder schadelijke bijverschijnselen. XLS Medical Vet Binder bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine) bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren. Litramine is een vezelcomplex dat het vet uit je voeding bindt en ervoor zorgt dat deze vetten niet worden opgenomen door de darmen. Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren. Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Vet Binder tot 28% vetten uit voedsel kan binden. Naast het binden van vet, zorgt dit product ook voor een toename van het verzadigingsgevoel en een verlaging van de cholesterol. XLS Medical Vetbinder heeft een erkend veiligheidsprofiel en geen bekende schadelijke bijwerkingen. Het bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Verlies tot 3 keer meer gewicht met de XLS Medical Vetbinder.   

 

Voordelen XLS Medical Vetbinder:

  •     Helpt u afvallen en op gewicht blijven
  •     Bindt tot 28 % van de opgenomen vetten.
  •     Remt de eetlust en de drang naar zoetigheid.
  •     Heeft een positief effect op de stoelgang
Ingrediënten
Litramine, xylitol, natuurlijk fruitsappoeder, citroenzuur, colloïdaal siliciumdioxide, natuur-identieke smaakstof, magnesiumstearaat.
 
Gebruiksaanwijzing:
Neem 3 keer per dag 1 stick, door de inhoud rechtstreeks in de mond te gieten. Geen water nodig. De sticks na de maaltijd innemen. Als je een maaltijd overslaat, neem dan toch 1 stick in. Maximaal 3 sticks per dag. Neem XLS Medical Vetbinder gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht je wil verliezen. Met het oog op de heilzame effecten van vezels op de spijsvertering, is het aanbevolen om dagelijks ten minste 2 liter water te drinken.
 
Uitsluitend aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar.Neem XLS Medical Vetbinder niet in tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review