XLS Medical Koolhydratenblokker.
 

XLS Medical Koolhydratenblokker.

 2 reviews | Schrijf een review

Snel afvallen met XLS Medical Koolhydratenblokker.

Slank worden en blijven valt voor de meeste mensen niet mee. Heeft een dieet bij u ook maar een kortdurend effect? Xls Medical Koolhydratenblokker bevat dynamische en krachtige ingrediënten die de de opname van koolhydraten uit voeding verminderen en de eetlust en hongergevoel onderdrukken. Val af  zonder dieet of hongergevoel. Inhoud: 60 capsules per verpakking.

Voordelen Xls Medical Koolhydratenblokker :
• Helpt u afvallen en op gewicht blijven zonder dieet
• Vermindert de opname van Koolhydraten met 66%.
• Onderdrukken van de eetlust en hongergevoel


 
Artikelnummer: GB335

Adviesprijs:€32,95
Onze prijs:€16,95 inclusief BTW
Aantal
Levertijd: Direct

XL-S Medical Koolhydraten Blokker is ontwikkeld voor mensen die in gewicht toenemen door het eten van aanzienlijke hoeveelheden zetmeelproducten, zoals brood, pasta en rijst.  XLS Medical Koolhydraten Blokker is een medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een gepatenteerd glycoproteïnecomplex (PhaseLite) dat de absorptie van koolhydraten helpt te verminderen. PhaseLite wordt gemaakt van GGO-vrije bonen en is dus een 100% natuurlijk product.  Normaal als we voedsel eten, worden enzymen actief die het voedsel verteren. De PhaseLite in  XLS Medical Koolhydraat Blokker gaat ervoor zorgen dat een deel van de werking van de enzymen, die normaal de koolhydraten zullen verteren, zal worden geblokkeerd. Deze niet-verteerde koolhydraten zijn te groot om door ons lichaam te worden opgenomen en zullen via de transit uit ons lichaam worden verwijderd. XL-S Medical Koolhydraten Blokker is een product dat de vertering en de absorptie van koolhydraten met maar liefst 66 % beperkt, wat uiteindelijk leidt tot gewichtsverlies. De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn bij het product geen nevenwerkingen bekend.
 
Voordelen Xls Medical Koolhydratenblokker:
  • Helpt u afvallen en op gewicht blijven zonder dieet
  • Vermindert de opname van Koolhydraten met 66%.
  • Onderdrukken van de eetlust en hongergevoel
  • Vermindering van 8 cm tailleomtrek in 4 weken.

Ingrediënten XL-S Medical Koolhydraten Blokker:

PhaseLite is een glycoproteïnecomplex, afkomstig van een GGO-vrije plantaardige bron. Het glycoproteïnecomplex vermindert de absorptie van ongeveer 2/3 van de koolhydraten van een normale maaltijd van 600 calorieën, wat goed is voor 25 % minder calorieën per maaltijd.
 
Gebruiksaanwijzing
Neem 3 keer per dag 2 tabletten in met vloeistof, vóór elke hoofdmaaltijd.   Neem niet meer dan 6 tabletten per dag in.   Je kunt XL-S Medical veilig blijven gebruiken nadat je je streefgewicht hebt bereikt, bijvoorbeeld om te vermijden dat je weer bijkomt na een calorierijke maaltijd.

 
  | Door F. van Zundert
Toen ik begon voelde ik me extreem vol en misselijk. Maar ik bleef door gaan na de 2de week voelde ik me stukke beter en zat sneller vol. Ben inmiddels fors kilo afgevallen. Ben wel meer gaan bewegen en minder gaan eten. Ik voel me geweldig.

  | Door C. de Zwart
Ik gebruik het nu 4 weken en het heeft zeker effect op "mijn afvallen". Als ik een maaltijd neem waar iets teveel koolhydraten in zitten neem ik 1 of 2 pilletjes. Het ondersteund mijn dieet perfect en geeft me de ruimte af en toe iets te smokkelen.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review