Afvallen met XLS Medical Eetlust Remmer
 

Afvallen met XLS Medical Eetlust Remmer

 0 reviews | Schrijf een review

Afvallen met XLS Medical Eetlust Remmer

XLS Medical Eetlust Remmer is een is een voedingssupplement dat de eetlust, het hongergevoel en dwangmatige eetbuien onder controle houdt. Onderdrukt de eetlust en verhoogt het verzadigingsgevoel. Afvallen was nog nooit zo gemakkelijk! Inhoud: 60 tabletten

Voordelen XLS Medical Eetlust Remmer:
  • Helpt u afvallen en op gewicht blijven
  • Helpt de eetlust onderdrukken en geeft een verzadigd gevoel.
  • Vermindert trek in tussendoortjes


 
Artikelnummer: GB330

Adviesprijs:€45,00
Onze prijs:€18,95
Aantal
Levertijd: Direct

XLS Medical Eetlust Remmer is een medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing om het verzadigingsgevoel te verhogen en de eetlust onder controle te houden. Eetlustremmers zijn letterlijk remmers van de eetlust. Eetlust is de mate waarin je honger of trek hebt. Als je eetlust wordt geremd, dan heb je dus minder behoefte aan eten. Hoe minder eetlust, des te minder je eet, des te minder calorieën je binnenkrijgt en des te meer je afvalt.  Je gebruikt de XLS Medical eetlust remmer als je je eetlust onvoldoende onder controle kunt houden of na het eten zin krijgt in tussendoortjes zoals snoep, koekjes, chips en chocolade die je snel weer energie geven. Dit doeltreffende hulpmiddel bevat Redusure™, een speciaal vezelcomplex dat een sterk absorberend vermogen heeft. Redusure is rijk aan voedingsvezels die tot 45x hun initiële volume kunnen absorberen. Klinische studies hebben aangetoond dat Redusure zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging en zo de eetlust en hongergevoelens onder controle houdt. De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn geen nevenwerkingen bekend. XLS Medical  eetlust remmers kunnen je helpen om meer gewicht te verliezen dan alleen door beter te eten en meer te bewegen.

Voordelen XLS Medical Eetlust Remmer:

  • Helpt u afvallen en op gewicht blijven
  • Helpt de eetlust onderdrukken en geeft een verzadigd gevoel.
  • Vermindert trek in tussendoortjes
Samenstelling van XL-S Medical Eetlust Remmer: 
Iedere capsule bevat 500 mg Redusure™. 
Ingrediënten: Speciaal complex van uiterst absorberende vezels van plantaardige oorsprong (konjacwortel) en magnesiumstearaat. 


Gebruiksaanwijzing:
Neem een halfuur vóór iedere hoofdmaaltijd 2 - 3 capsules met een groot glas water (ongeveer 250 ml). Neem niet meer dan negen (9) capsules per dag.
 
XLS Medical is niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar. Neem XLS Medical niet in tijdens de zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft.

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review